dimecres, 18 de març del 2020

Joves a casa. Joves en Xarxa. PROPOSTES ràdio




En aquesta secció trobareu una selecció diària de propostes variades i atractives pensada per a vatros. Si voleu recuperar les que hem publicat anteriorment,
 ho podreu fer a través de l'etiqueta: JcJxPropostes

La proposta que us fem avui és per als que us agrada viatjar, la geografia i la música!!!

Aquí teniu l'enllaç. 

Una esfera amb el mapa del món... i cada punt verd és una emisora que emet música des d'aquell país que vulgueu seleccionar. Tot de músiques del món a un clic!!! 
(al moment de fer el post, estava escoltant música de Xipre)





Joves a casa. Joves en xarxa. LECTURES "un amor sota els focus""



En aquesta secció trobareu una recomanació diària pensada per a vatros. Si voleu recuperar les que hem publicat anteriorment ho podreu fer a través de l'etiqueta: 
JcJxLectures





         Alice, una noia de divuit anys, ha comencat a treballar per a un organitzador de concerts. Una nit, topa en el backstage amb un dels liders del grup BTS, que discuteix amb el seu manager. Quan veuen la noia se'ls acut fingir una relacio sentimental amb el cantant per tranquil·litzar els fans i els mitjans. Acceptara Alice una proposta que li canviara la vida?



La novel·la més romàntica i glamurosa sobre k-pop, el fenomen coreà que està arrasant al nostre país!


Si en vols llegir un fragment, CLICA AQUÍ!

Joves a casa. Joves en xarxa


"JOVES a casa. Joves en XARXA" és la nova proposta que us fem des de la biblioteca per passar, de la millor manera possible, aquests dies estranys que estem vivint.



Les xarxes són un mitjà habitual que feu servir per comunicar-vos però, aquests dies, esdevenen l'unic sistema disponible per arribar a la gent que no tenim a prop. Volem aprofitar tots els recursos que ens ofereixen per seguir aprenent i descobrint eines noves.



Com els vostres interessos són molts i molt variats, els plantejaments que us fem arribar van en dues direccions:

  • Proposar-vos lectures diàries que puguin ser del vostre interès. Podreu trobar les que ja haurem anat publicant anteriorment amb l'etiqueta "JcJxLectures".
  • Oferir-vos propostes variades i atractives per seguir aprenent, descobrint noves eines,  fent visites virtuals i un llarg etcètera. Podreu trobar les que ja hem publicat anteriorment amb l'etiqueta "JcJxPropostes".


D'altra banda, estem a la vostra disposició per si ens voleu fer arribar suggeriments o idees per compartir amb la resta. Podeu enviar-les a: bmd@tortosa.cat.


Entre tots farem que això passi... 
i que passi de la millor manera possible!