dijous, 10 de desembre del 2020

Trencant tòpics: Allò de l'avi

Aquí teniu una nova secció del BLOC JOVE de la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa.

Hi ha qui pensa que els joves no llegiu, 
nosaltres, amb la vostra ajuda, 
tencarem els tòpics.
A partir d'ara, cada dijous, us farem una proposta de lectura recomanada per a vosaltres. Seleccionarem aquells llibres amb una temàtica divertida, actual, que respongui a les vostres qüestions, uns llibres per a gent amb inquietuds i ganes de gaudir d'un moment de pausa amb una bona lectura!


0

Autor  Manso, Anna

Títol    Allò de l'avi

 

Per al Salva, el seu avi, el Carles Canoseda, és un heroi, la persona més important del món. Però quan descobreix que darrere el gran home s'amaga una persona diferent, que ha enganyat tothom, el seu món es desmunta.

La vida del Salva Canoseda s'ha convertit en un embolic de dimensions còsmiques. Ja no sap qui és. Només que viu a Barcelona, té setze anys i pertany a l'espècie humana. El seu món s'ha ensorrat i per aclarir-se les idees fa memòria i tira uns mesos enrere, quan encara era feliç. Abans que passés allò de l'avi i ser feliç resultés impossible. El seu avi era el famós Carles Canoseda, el poderós director de la prestigiosa Fundació Canoseda, un gran prohom de la cultura del país. L'avi és el seu referent. L'admira i l'estima, a diferència del que passa amb els seus pares, amb qui no s'entén gaire, i més des que s'han divorciat i no li fan gaire cas.Però un dia la policia irromp a la mansió de l'avi per registrar-la i també a la Fundació. Fins i tot s'enduen l'avi...