dimecres, 18 de març del 2020

Joves a casa. Joves en xarxa


"JOVES a casa. Joves en XARXA" és la nova proposta que us fem des de la biblioteca per passar, de la millor manera possible, aquests dies estranys que estem vivint.Les xarxes són un mitjà habitual que feu servir per comunicar-vos però, aquests dies, esdevenen l'unic sistema disponible per arribar a la gent que no tenim a prop. Volem aprofitar tots els recursos que ens ofereixen per seguir aprenent i descobrint eines noves.Com els vostres interessos són molts i molt variats, els plantejaments que us fem arribar van en dues direccions:

  • Proposar-vos lectures diàries que puguin ser del vostre interès. Podreu trobar les que ja haurem anat publicant anteriorment amb l'etiqueta "JcJxLectures".
  • Oferir-vos propostes variades i atractives per seguir aprenent, descobrint noves eines,  fent visites virtuals i un llarg etcètera. Podreu trobar les que ja hem publicat anteriorment amb l'etiqueta "JcJxPropostes".


D'altra banda, estem a la vostra disposició per si ens voleu fer arribar suggeriments o idees per compartir amb la resta. Podeu enviar-les a: bmd@tortosa.cat.


Entre tots farem que això passi... 
i que passi de la millor manera possible!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ara et toca a tu, escriu-mos!