dijous, 5 de novembre del 2009

Club de lectura jove. PENSAT PER A TU!


El passat dia 6 de novembre es va celebrar a la Biblioteca el primer Club de Lectura Jove de la temporada. Els alumnes assitents, van poder gaudir de la presència de l'autora de Colors, la Sílvia Favà.



Què és el CLUB DE LECTURA JOVE? un punt de trobada per a joves entre 14 i 16 anys, un espai on poder compartir les lectures que més els han impactat i recomanar-les als seus companys.



Aquí podeu anar deixant els vostres comentaris...



PROPERA LECTURA:
Llàgrimes sobre Bagdad, de Gemma Pasqual i Escrivà.
Dia: 16 d'abril a les 16'30 h.

Tenir el CARNET de la Biblioteca té PREMI

La Biblioteca Marcel·lí Domingo ja arribat a 22.000 socis (7000 carnets nous durant aquests tres anys de funcionament de la nova biblioteca).

Integrada per 1 Biblioteca Central i 1 Punt de Lectura a Jesús, s'ha convertit en un referent cultural de les Terres de l’Ebre.

Per celebrar aquesta fita, la biblioteca vol fer diversos obsequis als usuaris i usuàries que presenten la seva foto amb el carnet de la biblioteca i el llibre que estan llegint.

Envieu-la a bmd@tortosa.cat i les anirem publicant progressivament al nostre bloc. Tots els que ho presentin rebran una entrada gratuïta per assistir a una activitat de l’Auditori.

A més a més, amb el carnet de la biblioteca tot són avantatges: què podràs aconseguir?

Descomptes en les entrades als principals actes culturals que es programen a la nostra ciutat: festivals, teatre, cinema, etc.

Si ja tens el carnet de soci, comença a disfruta de les avantatges que t'ofereix, i si no el tens... a què estas eperant? vine a la Biblioteca i te'l fem al moment. T'esperem!