dijous, 3 d’octubre del 2019

Trencant tòpics: Societat Kyoto




0 Autor/a: Company, Flavia


Ningú no sap del cert qui és ni com és el gran mestre Li Po. Però corre el rumor que busca joves per ampliar la societat Kyoto. I si tu fossis un dels escollits?
Ara fa un temps es va instal·lar a Barcelona el gran mestre oriental Li Po. Ningú no coneix exactament el lloc d'on prové, i tampoc quan va néixer: sembla que té més de mil anys. Al voltant de la seva persona circulen un munt de llegendes, i ningú no sap amb certesa quin aspecte té: hi ha qui diu que és un home, hi ha qui diu que és una dona. Hi ha gent que assegura que no es desplaça per terra, sinó pels sostres.I últimament corre el rumor que el Li Po ha decidit ampliar la Societat Kyoto, i que busca joves capaços de gestionar grans poders. Poders que no poden caure en mans de qualsevol. Pertànyer a la Societat Kyoto no és fàcil: si el Li Po detecta en tu alguna conducta o habilitat especial, t'enviarà al mòbil una app que et conduirà a casa seva, que sempre és al Barri Gòtic, però mai al mateix lloc. Un cop allà, et diran si pots fer les proves d'accés. I, si les superes, entraràs en un món extraordinari.
Ara fa un temps es va instal·lar a Barcelona el gran mestre oriental Li Po. Ningú no coneix exactament el lloc d'on prové, i tampoc quan va néixer: sembla que té més de mil anys. Al voltant de la seva persona circulen un munt de llegendes,...