dissabte, 28 de març del 2020

Joves a casa. Joves en xarxa. Propostes "l'hora del planeta"




En aquesta secció trobareu una selecció diària de propostes variades i atractives 
pensada per a vatros. Si voleu recuperar les que hem publicat anteriorment,
 ho podreu fer a través de l'etiqueta: JcJxPropostes

Perquè aquests dies tenim més temps, en general, per a tot... també per a pensar... i és que de tot se n'hauria de treure un aprenentatge. També de la situació que el COVID-19 ens obliga a viure.
Potser el planeta ens reclama un canvi, un replantejament de la nostra manera de viure. Potser cal establir unes relacions diferents amb la gent que ens envolta i amb el món!


Has enviat mai un missatge en morse? Aquest any, l'hora del planeta et proposa que apaguis els llums, et quedis a fosques i enviïs un missatge en morse, el llenguatge universal.

Al següent enllaç tens tota la informació  i les intruccions de com fer-ho. 

Quan? Demà, dissabte, 28M a les 20'30h.

Apaga el llum, envia el missatge i connecta't al live de facebook "Hora del planteta en casa".

Fes un primer gest,
 per començar a canviar les coses!

#jovesacasa

Joves a casa. Joves en xarxa. Lectures "Gina"



En aquesta secció trobareu una recomanació diària pensada per a vatros. Si voleu recuperar les que hem publicat anteriorment ho podreu fer a través de l'etiqueta: 
JcJxLectures




         Guanyadora  del PREMI AMPOSTA 2019

«Seguramente todos somos valientes y no lo sabemos
hasta que la vida nos pone a prueba.»
Que la vida va en serio Gina lo descubre de golpe y sin previo aviso: la adolescencia todavía está cerca y la edad adulta, con todos sus compromisos, parece lejana, pero una mañana se despierta con una sensación rara en el cuerpo y, tras meses de pruebas, le cae encima un diagnóstico médico tan grave como inesperado.
Este es el punto de partida de Gina, una novela llena de encanto, tierna y divertida, que narra en primera persona las tribulaciones de esta treintañera poco convencional que nos cuenta su vida como si nos susurrara un secreto apasionante al oído.
La voz de Gina es inteligente, divertida y cálida, desacomplejada y directa, muy auténtica, y nos habla de amor y de sexo, de amistades inquebrantables, de enfermedad y de dolor, del deseo desesperado de ser madre, de personas con las que se cruza, del porqué de las cosas y del sentido de la vida.


#jovesacasa