divendres, 10 d’abril del 2020

Joves a casa. Joves en xarxa. Propostes "Una de cine"




En aquesta secció trobareu una selecció diària de propostes variades i atractives 
pensada per a vatros. Si voleu recuperar les que hem publicat anteriorment,
 ho podreu fer a través de l'etiqueta: JcJxPropostes

Avui divendres, una proposta sorprenent que ens fan els companys de surtdecasa.cat



Les 10 pel·lis de ciència-ficció que anticipaven una vida en confinament


No t'ho pots perdre!!!

#jovesacasa

Joves a casa. Joves en xarxa. Lectures "Una bala per al record"



En aquesta secció trobareu una recomanació diària pensada per a vatros. Si voleu recuperar les que hem publicat anteriorment ho podreu fer a través de l'etiqueta: 
JcJxLectures




         «M’agradaria creure que el Miquel Serna va foradar la bala del seu pare republicà, la va enfilar en una cadena i la va dur sempre penjada, prop del seu pit, per ensenyar-la als seus fills i als seus nets i explicar-los el que era l’horror de les guerres. M’agradaria creure que cap nen viurà cap mai més una guerra.»


 El Miquel, de tretze anys, creu que el seu pare, un miner republicà, ha mort al front. Inesperadament, arriba la notícia que és viu, en un camp de presoners prop d’Oviedo. La seva mare li prega que el porti a casa i el noi, acompanyat per la seva gosseta Greta, marxa cap a una aventura incerta. El Miquel caminarà centenars de quilòmetres, travessarà muntanyes amb llops i desertors, pisparà menjar, fugirà de la Guàrdia Civil, s’enamorarà, coneixerà persones que ho van perdre tot, es farà un home i descobrirà amb els seus propis ulls el que és una guerra.


#jovesacasa