dijous, 26 de març del 2020

lJoves a casa. Joves en xarxa. Proposts "¿Dónde está Carmen Sandiego en GoogleEarth?""




En aquesta secció trobareu una selecció diària de propostes variades i atractives 
pensada per a vatros. Si voleu recuperar les que hem publicat anteriorment,
 ho podreu fer a través de l'etiqueta: JcJxPropostes

I ara, un joc que m'ha fet moltíssima il·lusió trobar. Buscant propostes per a fer-vos per passar aquests dies de la millor manera possible, he trobat un joc que jugava fa uns quants anys. 
El tenia guardats en disquets de 3'5 polzades i 1'44 MB que a molts de vatros us semblarien peces de museu.

Si t'agraden els jocs de misteri t'ho passaras molt bé seguint la pista de Carmen Sandiego, la millor lladre de la història. Sembla que ara Netflix l'ha tornat a llençar a la fama.


Jo he fet una partida i he viatjat de Londres a Tokio, he anat a Río, a Dubai... i finalment hem atrapat a Carmen a Síndney.

L'avantatja és que, mentre jugues, pots aprofitar les infinites possibilitats que et dona el GoogleEarth per veure tot allò que et cridi l'atenció.

Clica l'enllaç la diversió està assegurada!

#jovesacasa

Joves a casa. Joves en xarxa. Lectures "Som tempesta"



En aquesta secció trobareu una recomanació diària pensada per a vatros. Si voleu recuperar les que hem publicat anteriorment ho podreu fer a través de l'etiqueta: 
JcJxLectures




         Les històries sempre ens parlen d’herois solitaris, però la vida quotidiana està feta de victòries acomplides

per persones ordinàries que han sabut posar-se d’acord i aplegar-se per aconseguir grans objectius comuns. Així va néixer la Viquipèdia, i així va ser descobert el codi secret dels nazis, i així també es va poder celebrar el referèndum de l’1 d’octubre de 2017 a Catalunya.

Michela Murgia ha escollit setze aventures col·lectives, algunes de molt famoses, altres desconegudes, i ens les narra com a empreses corals. Perquè l’heroisme és el camí de pocs, mentre que la col·laboració creativa és un superpoder que ens pertany a tots. Perquè milions de gotes d’aigua creen una tempesta.


Setze històries sobre fets col·lectius que han canviat el món

Si en voleu llegir un fragment, cliqueu aquí!

#jovesacasa