divendres, 3 d’abril del 2020

Joves a casa. Joves en xarxa. Propostes"Star Walk 2"




En aquesta secció trobareu una selecció diària de propostes variades i atractives 
pensada per a vatros. Si voleu recuperar les que hem publicat anteriorment,
 ho podreu fer a través de l'etiqueta: JcJxPropostes

Per a la proposta d'avui només necessites...
 un mòvil i un trosset de cel


StarWlak2 és una aplicació que et permet disposar d'un planetari de nit i de dia. Només et cal dirigir el dispositiu al cel i veuràs les estrelles i planetes que es veuen des de la teva ubicació. Té sons i efectes visuals atmosfèrics i models en 3D de constel·lacions, cometes o satèl·lits

Els misteris del cel nocturn en una aplicació!
Clica aquí!

#jovesacasa

Joves a casa. Joves en xarxa. Lectures "Aristóteles y Dante..."



En aquesta secció trobareu una recomanació diària pensada per a vatros. Si voleu recuperar les que hem publicat anteriorment ho podreu fer a través de l'etiqueta: 
JcJxLectures




         Una novela para todos aquellos que han tenido que aprender a jugar con otras reglas
Dante sabe nadar. Aristóteles, no. Dante es hablador y seguro de símismo. Ari duda todo el tiempo y le cuesta entablar una conversación con alguien. Dante no para de pensar en poesía y arte. Ari vuelve constantemente al recuerdo de su hermano que estáen prisión. Dante es un sabelotodo que tiene una manera especial de entender el mundo. Ari es introvertido. Dante es más bien blanco. Ari es moreno.
Y aunque a simple vista no tienen nada en común, se encuentran, y empiezan a pasar tiempo juntos. Asíconstruyen una amistad entrañable que les permitiráaprender a creer en ellos mismos, a ser más grandes y descubrir los secretos del universo.
.




#jovesacasa