dilluns, 23 de març del 2020

Joves a casa. Joves en xarxa. Propostes "La teua biblioteca a casa"




En aquesta secció trobareu una selecció diària de propostes variades i atractives 
pensada per a vatros. Si voleu recuperar les que hem publicat anteriorment,
 ho podreu fer a través de l'etiqueta: JcJxPropostes

Avui us volem recordar com podeu tenir accés al fons de la biblioteca des de casa vostra.


#Quedatacasa #eBiblio Compartim el tutorial del servei de préstec digital a les #bibliotequescat !



I no oblideu que també podeu accedir a eFilm, una plataforma amb més de 2.300 títols de pel·lícules per poder veure en línia.

La plataforma eBiblio Catalunya ha incorporat més de 2.300 títols de pel·lícules per visualitzar en línia a través del nou servei, ebibliocat.efilm. El catàleg que s’ofereix inclou pel·lícules, curtmetratges, concerts i documentals.
Els usuaris de les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya poden accedir de manera gratuïta a l’E-film. Per accedir a aquests continguts digitals només cal disposar del carnet d’usuari d’una biblioteca del Sistema de Lectura Pública de Catalunya i identificar-se a la biblioteca digital eBiblioCat (Recordeu: el nom d’usuari és el codi de carnet de la Biblioteca, i la contrassenya per defecte és la data de naixement, amb format ddmmaaaa)
Cada usuari podrà tenir en préstec dues pel·lícules simultàniament amb un màxim de 8 títols al mes. El temps de visualització de cada pel·lícula és de 72 hores i amb la mateixa validació s’hi podrà accedir des de diferents dispositius.
eBiblioCat és la biblioteca digital del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que actualment ofereix més de 8.200 llibres electrònics, 90 revistes en format digital i més de 2.300 pel·lícules. Aquest projecte és una col·laboració del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i el Consorci de Biblioteques de Barcelona, amb el suport del Ministeri de Cultura.

#jovesacasa

Joves a casa. Joves en xarxa. Porpostes "Cambridge"




En aquesta secció trobareu una selecció diària de propostes variades i atractives 
pensada per a vatros. Si voleu recuperar les que hem publicat anteriorment,
 ho podreu fer a través de l'etiqueta: JcJxPropostes

Avui és dilluns, i seria dia de classes... potser després d'una setmana a casa t'agradaria tornar-hi... o potser encara no. 
Però si aquest dies vols aprofitar el temps i millorar el teu anglès, o fins i tot preparar-te algun examen oficial, fes una ullada a la pàgina 
Cambridge Assessment English o clica a aquest enllaç:

https://www.cambridgeenglish.org/


Testos
Activitats
Eines per millorar
tècniques d'escriptura
...

Entra i descobreix un món de possibilitats!!!

Joves a casa. Joves en xarxa. Lectures "Les paraules inútils"



En aquesta secció trobareu una recomanació diària pensada per a vatros. Si voleu recuperar les que hem publicat anteriorment ho podreu fer a través de l'etiqueta: 
JcJxLectures





   Autor: Marc Artigau i Queralt

         Una selecció dels millors relats de la secció de Rac1 «El conte de Marc Artigau», acompanyats d’històries inèdites i poesies, i amb il·lustracions de Miguel Gallardo.


Si en voleu llegir un fragment, Cliqueu aquí!


#jovesacasa