dimecres, 25 de març del 2020

Joves a casa. Joves en xarxa. Propostes "esport"




En aquesta secció trobareu una selecció diària de propostes variades i atractives 
pensada per a vatros. Si voleu recuperar les que hem publicat anteriorment,
 ho podreu fer a través de l'etiqueta: JcJxPropostes


Si resulta que ja has llegit prou, que ja estàs cansat de videojocs i si necessites moure't una mica, aquí et passem unes quantes activitats per MOURE EL COS.

- Usuaris organitzats a les xarxes socials per oferir classes i animar a la gent a seguir fent activitat física. Només cal que poseu #JoEntrenoACasa a Youtube, Facebook o Instagram

Algunes recomanacions:

IOGA
  • El compte d’Instagram @iogashala ofereix una classe de ioga diària a les set del matí. Però el vídeo de la sessió es manté al perfil durant vint-i-quatre hores.
  • Les noies de @samandhi_ioga van penjant vídeos per practicar posicions i moviments de ioga.
  • @clubsclaror ofereix sessions de ioga adreçades a famílies, en directe a Instagram.
  • Els professors d’El Taller de Ioga també carreguen vídeos i ofereixen classes en directe a YouTube.
  • Al canal d’Espai Ioga i al compte de La Porta Verda hi trobareu vídeos de ioga adreçats a dones embarassades.
  • A YouTube també hi ha vídeos de ioga per a nens o bé a l’aplicació Eduioga, que proposa unes quantes rutines d’exercicis per fer en família.
GIMNÀSTICA
  • El gimnàs @impactegym proposa de seguir a Instagram les seves classes dirigides en directe, cada dia a dos quarts de set del vespre. Abans de la sessió expliquen el material que cal per als exercicis i proposen mobiliari i objectes de casa com ara cadires, garrafes d’aigua, mànecs d’escombra, en substitució dels pesos i bancs del gimnàs. Per als qui no puguin seguir les classes a l’hora que les fan, deixen unes quantes propostes d’entrenament penjades al perfil i a les històries destacades.
  • El gimnàs EKKE ofereix cada dia classes en directe pel canal de YouTube per treballar parts del cos determinades i amb intensitats diferents. Comparteixen tota la informació i els horaris de les classes a Facebook.
ZUMBA I BALLS
  • Al canal de Banjara Studio s’ofereixen classes dirigides de zumba i ball, com ara hip-hop dancehall.
  • A Instagram i Facebook el compte del @clubsclaror ofereix vídeos en directe de pilates i ball, o bé els pengen als perfils, on també hi ha propostes d’exercicis. A més, a YouTube hi carreguen desafiaments diaris, com ara fer el màxim nombre de salts en trenta segons.
PILATES
  • A la secció ‘El DiR a Casa‘ hi trobareu vídeos per a fer sessions de pilates i tonificació.
  • La tècnica esportiva Carolina Muscatelo ofereix una sessió de pilates i correcció de postura corporal.
  • El @cem_guinardo proposa activitats motores per als més petits a Instagram
- Un vídeo de la campanya que impulsa la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física "Gent Activa des de Casa!"amb uns consells .




#jovesacasa

Joves a casa. Joves en xarxa. Lectures "El pot de llum"



En aquesta secció trobareu una recomanació diària pensada per a vatros. Si voleu recuperar les que hem publicat anteriorment ho podreu fer a través de l'etiqueta: 
JcJxLectures




         En Nate, d’onze anys, i la seva mare han fugit de casa i s’amaguen en una cabana abandonada enmig d’un bosc. La mare li ha promès que tot anirà bé, però quan ella se’n va a buscar provisions i no torna, en Nate comença a preocupar-se. Que potser algú els ha seguit i ara l’està assetjant a ell des de la foscor? Just quan el noi se sent més indefens, apareix un vell conegut, en Sam, l’amic imaginari que tenia quan era petit...


Si en voleu llegir un fragment, Cliqueu aquí

#jovesacasa