dijous, 22 de novembre del 2012

La vida imaginaria, Mara Torres. EL DONATIU DE LA SETMANA

Inaugurem secció...




La crisi que ens envolta i que es fa present cada dia en la nostra societat té una altra cara menys amarga. Si estem atents, veurem com sovint ens desperta la part més solidaria de cadascú de nosaltres.

Ja fa temps que a la biblioteca s'accepten donatius, sobretot de llibres de lectura que ja heu acabat de llegir... i ara hem decidit que cada setmana, d'entre tots els donatius us farem arribar una nova proposta lectora que anomenarem: el Donatiu de la Setmana.

I aquesta vegada la recomanació ens arriba de la mà de Margarita Martínez que ens regala l'obra finalista del premi planeta d'aquest any, La vida imaginaria, de la Mara Torres.







SINOPSI

Què et passaria pel cap quan la persona que estimes se’n va? Què fas amb la teva vida quan has de repensar-la una altra vegada? Te la inventes? El món de Nata s’omple de preguntes quan Beto la deixa. Però el temps no s’atura, i les escenes que Nata explica de la seva pròpia història la van portant a un lloc on tot torna a ser possible.


Novedosa i contemporània, aquesta novel•la té el caràcter d’un relat confessional, divertit i emocionant. Però, per sobre de tot, descobreix a Fortunata Fortuna, un personatge fascinant que ha vingut al món de la ficció per quedar-s’hi.

Atreveix-te a llegir-la i explica'ns la teva sensació!