dimarts, 22 de maig del 2012

Nous recursos!!!

Us informem que des d’aquesta mateixa setmana hi ha dos nous recursos (Unportal i Ambientech) disponibles a l’apartat de la Biblioteca electrònica i l’enllaç al Cataclic.


AMBIENTECH 


El programa AMBIENTECH vol fomentar i difondre l’educació ambiental mitjançant la formació de les ciències i la tecnologia. Adreçat principalment als estudiants i al professorat d’ESO, de Batxillerat, i dels Cicles Formatius, classifica el contingut en grans àrees temàtiques. Amb més de 300 activitats interactives que podreu consultar en català, castellà i també en anglès.


UNPORTAL

Adreçat als estudiants que han de triar els estudis que han de seguir, ja sigui accedint a la universitat o cursant cicles formatius.


• UNPORTAL
o La universitat
o La FP de grau superior
o La FP de grau mitjà

http://0-graus.unportal.net.elmeuargus.biblioteques.gencat.cat/wbd/ca/cercador/resultats-cerca.html?public=trueLA UNIVERSITAT


Recurs que té com objectiu informar dels estudis universitaris, així com Màsters i Formació continuada que es poden cursar a les universitats catalanes, tant públiques com privades, per tal d’ajudar al futur estudiant a la seva tria. Conté un apartat “Top 10” del rànquing dels estudis més demandats, amb més sortides professionals, notes de tall, etc.

http://0-graus.unportal.net.elmeuargus.biblioteques.gencat.cat/wbd/ca/cercador/resultats-cerca.html?public=trueLA FP DE GRAU SUPERIOR

Recurs amb informació molt complerta i detallada de tots els cicles formatius d’FP de Grau Superior que es poden cursar a Catalunya. De molta utilitat per ajudar a triar els estudis que més ens interessin. Es pot accedir per família de formació (administració, sanitat, hostaleria, ensenyaments artístics...) així com per un cercador per població.

http://0-cfgs.unportal.net.elmeuargus.biblioteques.gencat.cat/wbd/ca/cercador/resultat-cerca.html?public=trueLA FP DE GRAU MITJÀ

Recurs amb informació molt complerta i detallada de tots els cicles formatius d’FP de Grau Mitjà que es poden cursar a Catalunya. Podem fer cerques per província o ciutat, trobant aquells que s’imparteixen a la nostra localitat, o bé cercar per famílies professionals destriant entre les branques professionals per les quals estem més interessats.

http://www20.gencat.cat/portal/site/Biblioteques/menuitem.6ac196a374f5a5b009671410b0c0e1a0/?vgnextoid=aab787718b0c0110VgnVCM1000000b0c1e0aRCRD&vgnextchannel=aab787718b0c0110VgnVCM1000000b0c1e0aRCRD&vgnextfmt=defaultCATACLIC


Cataclic és un espai virtual interactiu en català. Dóna accés als recursos i els serveis de les biblioteques públiques de Catalunya per a promoure, tot jugant, el gust i el plaer per la lectura, despertar la curiositat i ajudar en l'aprenentatge. Adreçat als infants a partir dels 3 anys, vol ser també útil per als pares i mares, els responsables de les biblioteques infantils i els educadors en general.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ara et toca a tu, escriu-mos!