dijous, 8 de juliol del 2010

LecTures per a l'estiu!

Si no saps què fer amb tant de temps lliure aquestes vacances...


et proposem una selecció de llibres per gaudir de l'estiu:

-Una lectora poc corrent, Alan BennettLa reina es converteix en una lectora poc corrent i a poc a poc abandona les seves obligacions de monarca per poder llegir.La reina gràcies a la lectura desperta una sensibilitat per les petites coses i per la gent que estan molt lluny del feixuc protocol monàrquic. La lectura li permet viure altres vides i exercitar la ment.

- L'última nit a Twislet River, John Irving.L’última nit a Twisted River és la història d’una fugida cap endavant d’un pare i un fill que volen deixar enrere un passat difícil carregat d’incerteses, a la recerca d’un futur millor on poder-se reinventar.- Arrels nòmades, Pius Alibeck


Arrels nòmades és el relat d’una vida a l’Iraq. Els personatges, les escenes, les emocions i els sentiments humans s’evoquen amb una claredat i una força magistrals.
-Contra el vent del Nord, Daniel Glattauer.¿Pot haver-hi, per als desitjos secrets, un lloc més segurque el món virtual? Leo Leike rep, per error, un email d’una desconeguda, l’Emmi. Com que és educat, l’hi contesta;i ella, que s’hi sent atreta, n’hi torna a escriure un altre. Així, a poc a poc, s’estableix un diàleg que no té marxa enrere.- Maletes perdudes, Jordi Puntí.
Què hi cap en una maleta? A vegades, una vida sencera.
En Christof, en Christophe, en Christopher i en Cristòfol són germans, però no es coneixen entre ells. Fills de quatre mares diferents, viuen a Frankfurt, París, Londres i Barcelona.


- La Lluna en un cove: Una selecció de relats de ficció en català


- L'últim germà, Natacha Appanah.

A vegades, l’amistat pot sobrevolar els drames, i la novel•lista té l’art de posar en la veu del narrador que recorda els fets el to d’una balada. Allò que ha passat fa anys ens arriba amb una emoció plena de recança.

2 comentaris:

  1. Gràcies per recomanar-nos aquestes lectures, em sembla que començaré per "Maletes perdudes"

    ResponElimina
  2. Jo ja l'he llegit i m'ha agradat molt, ara continuaré amb "Contra el vent del nord", algú l'ha llegit?

    ResponElimina

Ara et toca a tu, escriu-mos!