dimarts, 7 d’abril del 2020

Joves a casa. Joves en xarxa. Propostes "Estudiar a Catalunya"
En aquesta secció trobareu una selecció diària de propostes variades i atractives 
pensada per a vatros. Si voleu recuperar les que hem publicat anteriorment,
 ho podreu fer a través de l'etiqueta: JcJxPropostes

Avui la proposta va adreçada a:
 alumnes de 4rt d'ESO i/o 2n de BatxilleratSi vols aprofitar el confinament per pensar sobre el teu futur, ara tens temps per informar-te.

Aquí et deixem un enllaç per estar al dia en tot allò que fa referència als estudis que es poden cursar a Catalunya: batxillerats, cicles formatius de grau mitjà i superiors, ensenyaments professionals de règim especial...
i un llarg etcètera!

Clica aquí!
#jovesacasa

Joves a casa. Joves en xarxa. Lectures "Qué difícil es el amor para un Otaku"En aquesta secció trobareu una recomanació diària pensada per a vatros. Si voleu recuperar les que hem publicat anteriorment ho podreu fer a través de l'etiqueta: 
JcJxLectures
          
"Cuando me preguntan qué clase de manga es Qué difícil es el amor para un otaku, como no estoy muy segura de si es un shojo, uno romántico o un manga cómico, al final explico que es un combate de amor entre integrantes de una especie diferente."

Fujita

Él, un gamer empedernido. Ella, una fujoshi. Ambos guardan sus secretos bajo su apariencia profesional. ¿Podrán mantener una relación sin revelarlos o sin que sus pasatiempos se interpongan entre ellos?


#jovesacasa