dilluns, 6 d’abril del 2020

Joves a casa. Joves en xarxa. Propostes "Dia Mundial de l'activitat física""
En aquesta secció trobareu una selecció diària de propostes variades i atractives 
pensada per a vatros. Si voleu recuperar les que hem publicat anteriorment,
 ho podreu fer a través de l'etiqueta: JcJxPropostes

Avui, Dia Mundial de l'activitat física, et proposem moure't una mica.       


Et deixem l'enllaç que han preparat la gent del 
Complex Esportiu Tortosa Win per a mantenir la forma.

Cliqueu aquí!


#jovesacasa

Joves a casa. Joves en xarxa. Lectures "El secret de la serp"En aquesta secció trobareu una recomanació diària pensada per a vatros. Si voleu recuperar les que hem publicat anteriorment ho podreu fer a través de l'etiqueta: 
JcJxLectures
         Salvar el món no és cap joc. I encara menys quan n'hi ha més d'un.

El dia que la Kiranmala fa dotze anys comença ben normal. Aquella mateixa tarda, però, descobrirà que potser les històries que els seus pares sempre li explicaven no eren només fantasies... Quan arriba a casa, els seus pares han desaparegut i uns dimonis rakkhosh estan destrossant la cuina. A més, apareixen dos prínceps encantadors i guapíssims que diuen que venen a salvar-la. La Kiran es veu immersa en una espiral d'acció i màgia: atrapada en una altra dimensió, plena de cavalls alats i ocells que parlen, on haurà de resoldre endevinalles i destruir dimonis al mateix temps que fuig tant del rei Serp de l'inframón com de la reina Rakkhoshi... Si se'n surt, aconseguirà salvar els seus pares, Nova Jersey i, ja posats, el món sencer. I fins i tot altres mons...

La primera entrega d'una saga apassionant, best-seller del New York Times, amb la millor heroïna que ha conegut la literatura juvenil.
.


#jovesacasa