dimarts, 5 de març del 2013

George R. R. MARTIN, Tormenta de espadas, el donatiu recomanat!

Ja tenim el donatiu per recomanar-te. Si no l'has llegit, pren nota:

Tormenta de Espadas,
de George R. R. Martin.

Els Set Regnes estan immersos em la Guerra dels Cinc Reis que lluiten per assegurar cadascú la seva corona. L'intent de Stannis Baratheon de prendre una ciutat estratègica fracassa degut a una aliança inesperada entre la casa Lannister, la casa Tyrell i la casa Martell, tot i que els exèrcits d'aquesta última no prenen partit en el combat. Mentrestant, al Mur, un gran exèrcit de salvatges, liderats per Mance Rayder guanya terreny cap al sud, amb la poca força de la Guàrdia de la Nit com a única resistència. En el llunyà Est, Daenerys Targaryen va a la Badia dels Esclaus amb l'esperança de trobar i movilitzar les forces suficients per reprendre el Tron de Ferro.
 


Recordeu que Tormenta de espadas és el tercer volum de la col·lecció CANCIÓN DE HIELO Y FUEGO, una sèrie de novel·les curtes de fantasia èpica. Cal situar la història en un món de ficció medieval, en un continent anomenat Ponent i en un gran continent oriental conegut amb el nom de Essos. La majoria dels personatges que apareixen són humans però, a mesura que la trama avança, apareixen altres races. A la sèrie trobem tres línies argumentals: la crònica de la guerra civil dinàstica pel control de Ponent entre famílies nobles, la creixent amenaça dels Altres, continguda per un immens mur de gel que protegeix el nord d'aquesta regió, i el viatge de Daenerys Targaryen -la filla exiliada del rei assassinat- que vol tornar a Ponent per reclamar els seus drets. Tres històries que interactuen entre si i que aniràs descobrint com son extremadament co-dependents.


Aquí tens el llistat de la saga completa publicada fins al moment:
                          1. Juego de tronos

                         2. Choque de reyes
                        
                         3. Tormenta de espadas

                         4. Festín de Cuevos

 
Val a dir que inicialment estava pensada per a ser una trilogia i que de moment ja en van quatre dels set totals previstos per a publicar. Així que afanya't i posa't al dia!