divendres, 20 de març de 2020

Joves a casa. Joves en xarxa. PROPOSTES YoMeQuedoEnCasaFestival
En aquesta secció trobareu una selecció diària de propostes variades i atractives pensada per a vatros. Si voleu recuperar les que hem publicat anteriorment,
 ho podreu fer a través de l'etiqueta: JcJxPropostes

La que us proposem avui és per al cap de setmana:
#YoMeQuedoEnCasaFestivalCom funciona? Molt senzill. Cada artisat realitzarà un directe des del seu propi perfil d'Instagram a una hora concreta (que trobareu al cartell oficial de l'esdeveniment -al moment de fer el aquest port, encara no disposaven d'aquesta informació- i tindrà 30 minuts per a tocar uns temes i compartir amb els usuaris el que vulguin.

Els usuaris aniran saltant de perfil en perfil dels artistes per conèixer les propostes que tinguin preparades per al públic.


Quins artistes participen? Aquí teniu la graella (Tot i que s'anirà actualitzant fins tenir el cartell definitiu)
Aquí teniu els últims confirmats!  

Amaral
Los Secretos
Alex Ubago
Coti
Fredi Leis
Dj Nano
Monarchy
Conchita
La Pegatina
Pastora Soler
84
Elefantes
Ruiperez
Los Fesser
Miki Nuñez

Tota la informació actualitzada a: 

https://todoindie.com/yo-me-quedo-en-casa-festival/

 https://twitter.com/CuarentenaFest/status/1238379722096115714?s=20

Joves a casa. Joves en xarxa. Lectures "Camí de la glòria"En aquesta secció trobareu una recomanació diària pensada per a vatros. Si voleu recuperar les que hem publicat anteriorment ho podreu fer a través de l'etiqueta: 
JcJxLectures
         La Bri té setze anys i un somni: convertir-se en una de les grans raperes de tots els temps. O, si més no, poder sortir del seu barri algun dia. Com a filla d’una llegenda del rap que va morir massa aviat, la Bri té un gran repte al davant. Però ara que la seva mare ha perdut inesperadament la feina, els bancs d’aliments, els deutes i els avisos de desnonament han passat a formar part de la vida de la Bri, tant com els ritmes i les rimes.

Quin és el preu que pagaries
 per ser famós?

Si en vols llegir un fragment. Clica aquí!