dissabte, 4 d’abril del 2020

Joves a casa. Joves en xarxa. Propostes "Festival internacional de circ"




En aquesta secció trobareu una selecció diària de propostes variades i atractives 
pensada per a vatros. Si voleu recuperar les que hem publicat anteriorment,
 ho podreu fer a través de l'etiqueta: JcJxPropostes

Per al cap de setmana, tres espectacles del 
Festival internacional de Circ de Girona,
d'aquesta darrera edició.



Dissabte i diumenge a les 17:30h. 
Si voleu, aquí teniu l'enllaç. Clica!

#jovesacasa

Joves a casa. Joves en xarxa. Lectures "Prop de les bombes "



En aquesta secció trobareu una recomanació diària pensada per a vatros. Si voleu recuperar les que hem publicat anteriorment ho podreu fer a través de l'etiqueta: 
JcJxLectures




         El Víctor, un jove de tretze anys, s'ha d'enfrontar a un dilema terrible: decidir sobre la vida o la mort d'una altra persona.
Un grup de nois i noies viuran la por, el fred i la fam dels últims deis de la Guerra Civil. Empaitats per l'avanç de les tropes franquistes i acompanyats per una cuidadora i el conductor d'un motocarro desmanegat, inicien una fugida cap al nord. Senten el soroll de les bombes darrere. Però encara és pitjor el que els espera davant.
A punt de fer noranta-tres anys, el Víctor Torrent, un home que ha consagrat la vida a la bondat i el sacrifici, es disposa a explicar l'episodi terrible que va viure quan era un nen i que no ha deixat de rosegar-lo al llarg de la seva existència.Empaitats per l'avanç de l'exèrcit franquista i acompanyats per la corrua de derrotats que fugen cap a França, el Víctor i cinc nois més, conduïts per la Malena i el David, inicien un pelegrinatge per les últimes colònies infantils d'una administració republicana en descomposició. Visitaran Valls, dormiran en un casal abandonat de Tarragona, passejaran pels carrers bombardejats de Barcelona, descansaran uns dies en una granja de Teià, viuran les darreres hores de la Figueres republicana... Es tracta d'una fugida en la qual uns i altres descobriran l'acritud de la guerra, la fam, el fred, les malalties, la por.



PREMI GRAN ANGULAR


#jovesacasa