diumenge, 5 d’abril del 2020

Joves a casa. Joves en xarxa. Propostes "testeando"
En aquesta secció trobareu una selecció diària de propostes variades i atractives 
pensada per a vatros. Si voleu recuperar les que hem publicat anteriorment,
 ho podreu fer a través de l'etiqueta: JcJxPropostes

Avui, la proposta va de 
jugar aprenent i d'aprendre jugant!!!TESTEANDO és una mena de trivial amb preguntes tipo test. Una eina útil i divertida que agrupa els testos per cursos: primària, ESO i batxillerat, després per assignatures i finalment per temes.

Escull aquelles assignatures que més t'agraden 
o les que et costen més i fes la prova! 

Pots jugar sol o amb la gent de casa

Aquí tens l'enllaç. CLICA!

#jovesacasa

Joves a casa. Joves en xarxa. Lectures "El asesino del agua. Liquid memories 1"En aquesta secció trobareu una recomanació diària pensada per a vatros. Si voleu recuperar les que hem publicat anteriorment ho podreu fer a través de l'etiqueta: 
JcJxLectures
         ¡DESCUBRE LA NUEVA OBRA DE LOS AUTORES
 DE ARASHIYAMA!

Fidel de Tovar y Dani Bermúdez van a sorprendernos a todos con Liquid Memories, su nuevo manga de dos volúmenes. Con un apasionante cambio de registro con respecto a Arashiyama, ahora nos presentan un thriller apasionante ambientado en el Londres actual. Una serie de violentos asesinatos sacude la tranquilidad de los habitantes de Londres; al parecer, todos los crímenes tienen algo en común: el agua. ¿Será el inspector Kolt capaz de desentrañar el misterio que se esconde tras ellos? Pero…, ¿y si fueras un asesino y no lo supieras?#jovesacasa