dijous, 6 de novembre del 2008

BIBLIOTERMÒMETRE. Fes pujar la temperatura i ... PARTICIPA!




Si tens entre 8 i 18 anys, si t'agrada fer ús de les noves tecnologies i si t'agrada llegir... aquest concurs està fet per a tu!

Estem buscant als tres SUPERLECTORS joves de l'any.

Què què has de fer?Molt fàcil:

Llegir, llegir, llegir... i explicar-ho.

S'han acabat les lectures obligatòries, ara us toca escollir els llibres que més us agradin i penjar al blog els vostres comentaris sobre la lectura: què heu sentit, què és el que més us ha agradat, amb quin personatge us sentiu més identificats,... fins i tot us podeu atrevir a inventar-vos un final diferent. Qualsevol aspecte que vulgueu ressaltar serà vàlid. Valorarem els vostres escrits penjats al blog amb el BIBLIOTERMÒMETRE. Cadascú obtindrà una puntuació, com més participeu i més bones siguin les vostres apreciacions, més punts anireu acumulant.

Hi ha tres categories: de 8 a 11 anys, de 12 a 15 i de 16 a 18. De cada categoria es seleccionarà un guanyador que rebrà de premi un lot de productes culturals (llibres, música, entrades per anar al cinema i al teatre...) per a seguir aprenent i disfrutant!

Busca la teva categoria i deixa els teus comentaris. No oblidis posar el nom, els cognoms i el centre educatiu per a poder localitzar-te!

Tens temps fins al 10 de desembre.

Vinga, llegeix i participa!